Teambuilding

Teambuilding voor bedrijven en instellingen

Samen schilderen, een prachtige manier om eens andere facetten van je collega’s te ontdekken.

  • Samenwerkings processen: Een verhelderende en creatieve manier voor groepsdiscussies over proces verbetering en toekomstvisie in het bedrijf/ instelling rondom het samen werken aan een schilderij.

 

  • Verdiepingsdag  teams: Vivre les couleurs! Iets laten zien van wie je werkelijk bent. Het samen delen van je dromen. Samen sterker worden door misschien iets van je kwetsbaarheid te laten zien aan je mede teamleden. Een dag anders doorbrengen rondom een workshop kleur beleven.  Keuze van kleuren, opzet van de dag en kosten plaatje in overleg.

 

  • Anders contact: Je collega eens anders leren kennen. Vaak werken we al jaren samen in eenzelfde team, maar gaat het contact niet dieper dan de technische uitwisseling van de job vereisten. Met de huidige stand van technische kantoor organisatie via internet en social media kunnen we ons werk bovendien van meerdere locaties of van thuis uit regelen. Denk bv aan mensen in commerciële afdelingen, die vaak op locatie bij de klant zijn of de mensen in de Thuiszorg. Daardoor is het ‘oog in oog’ contact met collega’s vaak tot een minimum beperkt. Een middag samen het schilder plezier ontdekken stimuleert de openheid en creativiteit.

 

  • Familie-uitje: Een keer lekker samen schilderen met je familie of met vrienden.

Kosten
Groepen mogelijk op locatie tot ca. 30 personen
Prijs vanaf 27,50 ( excl. BTW)
Ook mogelijkheden voor introductie studenten aan scholen, ervaring met groepen van enkele honderden deelnemers. Prijzen en uitvoering in overleg.

Teambuilding met bedrijven en instellingen