Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen (12 weken)

12 Woensdag ochtenden van 9.30 tot 12.00

najaar 2020

Start: vanaf 16 september 2019, nog mogelijkheden

voorjaar 2020

Start:  vanaf 15 januari 2020, deze cursus zit vol, nog wel mogelijkheden

bij abstract schilderen kies dan maandag- of woensdag avond

Intuïtief met een vleugje techniek
‘Het leven is een avontuur’. Deze cyclus van 12 weken is een ontdekkingsreis om jezelf uit te drukken vanuit je gevoel en datgene wat je bezig houdt. Je vrij voelen, loslaten in het hier en nu, schilderen zonder een vooropgezet eindresultaat! Je creatieve uiting is een afspiegeling van je eigenheid en specifieke energie. Verf, krijt en allerlei materialen helpen je om dit tot uitdrukking te brengen. Het gaat niet om het maken van een artistiek meesterwerk, maar vooral om een authentieke creatie!

Tijdens deze lessen maken we ook speelse uitstapjes naar wat techniek. Mijn overtuiging is dat je met een wat breder technisch repertoire je gevoel nog dieper en gevarieerder tot uitdrukking kan brengen.

Iedere les heeft een eigen thema en na een korte inleiding gaan we een schilderwerk maken. Daarna bespreken we ons werk en delen we onze ervaringen. En soms geeft dit weer nieuwe inzichten. Spannend? Ja, dat is het leven, het leven is een avontuur!

Dit is in feite een doorlopende cursus met steeds nieuwe thema’s en oefeningen. Bij aanvang van ieder nieuw seizoen kun je makkelijk instromen.

Schilder ervaring speelt geen rol. Naar behoefte ook begeleiding in diverse technieken.

Cursus intuïtief schilderen bij Rene Beerendonk
Kosten
Seizoen van 12 lessen Euro 295,- incl. oefen materiaal.
Bij inschrijving voor jaar programma van 2 x 12 lessen Euro 495 (100 euro voordeel!)