Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen (12 weken) Najaar 2021 vanaf woensdag 15 september

12  Woensdag ochtenden van 9.30 tot 12.00

in het najaar 2021

12 woensdag ochtend vanaf 15 september 2021

of liever op maandag- of woensdag avond kijk dan op abstract schilderen

Intuïtief met een vleugje techniek
‘Het leven is een avontuur’. Deze cyclus van 12 weken is een ontdekkingsreis om jezelf uit te drukken vanuit je gevoel en datgene wat je bezig houdt. Je vrij voelen, loslaten in het hier en nu, schilderen zonder een vooropgezet eindresultaat! Je creatieve uiting is een afspiegeling van je eigenheid en specifieke energie. Verf, krijt en allerlei materialen helpen je om dit tot uitdrukking te brengen. Het gaat niet om het maken van een artistiek meesterwerk, maar vooral om een authentieke creatie!

Tijdens deze lessen maken we ook speelse uitstapjes naar wat techniek. Mijn overtuiging is dat je met een wat breder technisch repertoire je gevoel nog dieper en gevarieerder tot uitdrukking kan brengen.

Iedere les heeft een eigen thema en na een korte inleiding gaan we een schilderwerk maken. Daarna bespreken we ons werk en delen we onze ervaringen. En soms geeft dit weer nieuwe inzichten. Spannend? Ja, dat is het leven, het leven is een avontuur!

Dit is in feite een doorlopende cursus met steeds nieuwe thema’s en oefeningen. Bij aanvang van ieder nieuw seizoen kun je makkelijk instromen.

Schilder ervaring speelt geen rol. Naar behoefte ook begeleiding in diverse technieken.

Cursus intuïtief schilderen bij Rene Beerendonk
Kosten

Seizoen van 12 lessen  Euro 325,- (incl. €25 materiaal kosten)
Bij inschrijving voor jaar programma van 24 lessen Euro 535  (incl. € 35 materiaal kosten)

We werken in een kleine groep van max 7 personen