Creatieve zomer vakantie aan de Maas

Creatieve Zalige Zomerweek

Zondag 21  t/m zaterdag 27 juni 2020

Een stap verder, een laag dieper

Stel je eigen menu samen: Schilderen, Yoga en Schrijfblijheid.

Samen gaan Marjan en ik deze zomer een mooie creatieve week verzorgen.

Even dit voor je verder leest. Natuurlijk zitten we allemaal in de greep van het Corona virus en is het leven voor een groot deel stil gevallen. Wij wensen iedereen sterkte op dit moment. Maar natuurlijk komen er straks weer betere tijden, en met dit gevoel zijn we enthousiast bezig onze zomerweek van 21 – 27 juni voor te bereiden. We hebben er alle vertrouwen in, dat is nog bijna 3 maanden. Heb vertrouwen, ook het genieten komt zeker terug !

Een creatieve vakantie week aan de Maas in het verstilde Hilkensberg Park ter hoogte van Arcen. Een ultieme  week voor jezelf, lekker ontspannen bij het natuurbad en je heerlijk laten verwennen! Lekker dicht bij huis, en vooral geen stress met het vliegtuig of op de snelweg in het hoogseizoen!

Intuïtief schilderen:. Op zoek naar de diepere lagen van het landschap in acryl. Samen met inspirerende mensen om je heen, en jezelf bevrijden van vooroordelen en gefixeerde resultaten.

Het programma: We gaan met onze veldezel, op zoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe landschappen. We verrassen onszelf met andere vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Laat je leiden, en  sta jezelf toe om jouw unieke creatieve pad te leven. Aan jouw de keuze: meer of minder figuratief, volle abstractie, een orgie van kleuren of een minimalistische sfeerimpressie.

Ervaring is niet nodig, en ieder krijgt begeleiding op zijn/ haar eigen niveau. Oefeningen  en opdrachten geven je naar behoefte verdieping in techniek en inspiratie. We schilderen zoveel mogelijk buiten op wisselende locaties.

Yoga en  Schrijfblijheid: We dagen uit,  zoeken grenzen om vanuit ontspanning je grenzen te laten smelten, en te verleggen naar verre horizonten.

Door yoga  ga je je verbinden met diepere lagen in je  lichaam en geest . Wie jij bent als spiegel van jou in dit moment ?

Dit opent je woordenstroom voor het schrijven. Je zult merken dat je niet langer een passant in je  eigen levensverhaal bent, maar de hoofdrol krijgt en deze glansrijk mag vertolken.

Als je schrijft hoef je niet naar woorden te zoeken, maar komen de woorden vanzelf naar je toe. Je beleeft je eigen zin-geving.

Binnen als het mag, en we gaan naar buiten als het kan. We zullen de yoga verbinden met schrijfmethodes om uitdrukking  te geven aan het thema van die dag, om jouw Zelf te laten schijnen tot het prachtige mens dat jij bent. Je zult zien dat je jezelf verrast !

‘Extra’ aanbod2x een schrijfcafé, 2 x maal en begeleidde wandeling,                   en 2 x een cursus energetische massage met hand-out.

Waar kun je uit kiezen ?

Als  je voor het programma Intuïtief Schilderen kiest, dan kun je naast het schilderen 4 keer mee doen met de ochtend yoga. Ook geven we je de mogelijkheid 2 maal mee te doen met Schrijfblijheid als startpunt voor een schilder sessie.

Kies je voor het uitgebreide programma Yoga en Schrijfblijheid? Dan heb je ook 2 dagdelen de mogelijkheid om deel te nemen aan Intuïtief schilderen.

Van het Extra aanbod kan iedereen gebruik maken. Het is tenslotte jouw week, en die maak je zo mooi als jij wilt hebben.

(Bovenstaande geeft een idee, maar hangt sterk af van het aantal inschrijvingen en de capaciteit per discipline. Verder proberen we hier zeer flexibel in te zijn, zodat ieder een optimale week beleeft)

De workshops en activiteiten vinden plaats van maandag t/m zaterdag . Een middag heb je  vrij voor privé-uitstapjes of om lekker te ontspannen bij het natuurbad!

Prijs: voor deelname aan de workshops als je op het Hilkensbergpark verblijft is € 395,00.

Als je niet op het park verblijft, zijn de kosten voor dit cursusaanbod: € 425,00.

Logies en Verblijf : klik hier …

Yoga en Intuitief schilderen