Verblijf en kosten

Verblijf en kosten

Voor logies en verblijf in de comfortabele bungalows op het Hilkensbergpark  kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden met vol pension  (naar beschikbaarheid):
Op een 1-persoonskamer in een 2-persoons bungalow       € 595,00  pp

Op een 1-persoonskamer in een 3-persoons bungalow        € 570,00  pp

Op een  2-persoonskamer in een 4-persoons bungalow       € 495,00  pp

Deze logies en verblijfskosten zijn excl. de kosten voor de workshops

Wie deelneemt aan de workshops en maaltijden, maar buiten het park verblijft    € 650,00  (cursus plus maaltijden)

Er bestaat ook de mogelijkheid deel te nemen aan deze week als je niet op locatie logeert omdat je in de buurt woont of eventueel zelf onderdak regelt op een camping in de omgeving bv. Camping Boszicht in Lottum. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Annulerings-voorwaarden i.v.m. beperkingsmaatregelen rondom het Corona virus

Natuurlijk volgen ook wij het nieuws rond de Corona besmettingen op de voet. Het is algemeen bekend dat we tot 1 juni geen aktiviteiten mogen organiseren. Voorlopig gaan we er van uit dat deze prachtige week vanaf 21 juni gewoon door kan gaan. We houden jullie op de hoogte. Mocht per 1 juni blijken dat deze week niet door kan gaan, dan zit je nergens aan vast en rekenen we geen kosten.

Maar met klem vragen we jullie om je zo snel mogelijk in te schrijven of tenminste te kennen te geven dat je serieus overweegt deel te nemen. Wij gaan natuurlijk met een positieve energie enthousiast door met alle voorbereidingen.  We horen van jullie! We hebben er zin in!

Misschien een vraag, een suggestie of gewoon een leuk gesprek, voor Marjan  06 – 51720551 of  marjanheerkens@home.nl en voor Rene 06 – 28998816 of renebeerendonk@gmail.com

Dat zou fijn zijn bedankt !

Gezellig samendineren