Schildervakantie in Savita 24 – 31 juli 2022

Een week helemaal voor jezelf !

De Wereld is Kleur

Een kleurrijke week  Abstract Schilderen bij Savita

Schilder vakantie bij Savita, de ultieme mix van een creatieve week, wandelen, relaxen en je culinair heerlijk laten verwennen met vegetarische maaltijden.

In deze week duiken we in de rijke wereld van  kleuren. Vergeet wat je weet en stel je open, zonder een ‘a priori’ en kijk welke kleuren jou raken en in beweging zetten. In welke mate heeft een kleur invloed op jouw schilder werk?  Kleuren zijn overal. We laten ons inspireren, door de wereld om ons heen of door de gevoelens in onze binnen wereld.

Kleuren in interactie met lijnen, vormen en licht, meer figuratief of meer abstract, uitbundig of meer ingetogen. De reis is aan jou.  Authenticiteit en vrijheid. Ontdekken en verdiepen. Middels oefeningen maken we contact met kleuren in hun vele facetten en impact.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is er op gericht de individuele coaching en de oefeningen zoveel mogelijk af te stemmen op ieders persoonlijke stijl, wensen en niveau. Ieder is vrij om te werken in zijn eigen tempo. De een heeft een voorkeur om de dagelijkse oefeningen te volgen, anderen werken in hun eigen tempo. Soms kiest men voor meer technisch en praktisch werk, een ander moment voel je je aangetrokken om dieper in de sfeer en de emotie van het moment je hart te volgen. Je inspiratie en creativiteit worden op diverse manieren gestimuleerd.

De oefeningen nodigen je uit om uit je comfort zone te treden en nieuwe wegen te verkennen. Spelenderwijs raak je ook vertrouwd met een aantal meer technische facetten. Mijn filosofie is dat je met iets meer techniek tot een veel vrijere expressie komt.

Opbouw van de week

We werken 8 – 10 dagdelen zowel s ’morgens als s ’middags. Op zaterdag ronden we de week af met een expositie. Twee middagen houden we vrij om zelf in te vullen voor een fijne wandeling, een excursie of gewoon lekker niets doen.

Afhankelijk van het weer werken we ook van tijd tot tijd buiten. In mijn programma is ruimte om een en ander met elkaar af te stemmen. Het gebruikte materiaal is acrylverf . Wil je met een ander materiaal schilderen dan ben je daar natuurlijk vrij in om dat mee te brengen.

Je kunt aan deze week deelnemen met en zonder schilder ervaring. De oefeningen kun je op ieder niveau oppakken of verdiepen.

Waar? Centrum Savita (Bij Winterberg – in Duitsland – 260 km vanaf Eindhoven).  Individuele  kamers met privé sanitair.

Kosten voor deze week

Kosten: voor een week (7 nachten) vol pension , alle maaltijden, begeleiding workshops en inclusief oefen materialen en gebruik veldezeltje € 775.  We werken deze week op papier. Wil je op doek werken breng ze dan zelf mee.

Aankomst zondag 24 juli namiddag en vertrek zondag 31 juli na het ontbijt.

Heb je serieuze interesse, laat het me even weten, dan hou ik voorlopig een plaats voor je vrij. Dit verplicht je nog tot niets.

Voor alle details en aanmelden via

www.abstractschilderen.nl/contact

m: +31 6 28 99 88 16  

renebeerendonk@gmail.com

Zomervakantie Savita