Weekend Yoga en Intuïtief Schilderen

VERDIEPINGSWEEKEND IN YOGA en INTUÏTIEF SCHILDEREN

Verstilling in beweging &  Beweging in  verstilling

Weekend van 7, 8 en 9 februari 2020 in de Abdij van Berne te Heeswijk. In deze religieuze omgeving van de Norbertijnen maken we kennis met hun manier van verbinding met de Goddelijke bron.

Het winterlicht schemert vroeg, maar het sneeuwlicht tilt  alles even op. Duisternis en licht, kleuren die uitbundig of ingetogen zijn, geluid en stilte volgen elkaar op in de reis die je dit weekend  in jezelf gaat maken.

Met yoga, schrijfmeditaties en intuïtieve schilderlessen die thematisch met elkaar worden verbonden, ga je stapje voor stapje ontdekken hoe je je kunt uitdrukken  met weldadige woorden, schrijfbewegingen, en de klank in de kleuren. Je verbindt je met je creatieve bron,  je creëert ruimte en vrijheid voor je fantasie om zonder oordeel je uit te drukken en vorm te geven aan jouw unieke schilderwerken.

Voor wie: voor ieder die een relaxed weekend zoekt in een mooie omgeving en ervan houdt om zich  uit te drukken  door te schilderen, yoga te beoefenen, te mediteren of te  schrijven. Ook zonder ervaring kun je mee doen aan alle aangeboden activiteiten. Het enige dat je nodig hebt is een beetje nieuwsgierigheid naar jezelf.

Ons doel is een ontspannen en warme sfeer te creëren, waarbij ieder vrij is om de verdieping te kiezen die hij/ zij  wenst. Misschien wil je je overgeven aan de rust van de omgeving, een wandeling maken of alleen lekker schilderen. Aan jou de keuze wat en hoever je wilt gaan.

Het aangeboden programma is natuurlijk niet verplicht, maar vormt een rustgevende leidraad die je helpt om vanuit ontspanning  jouw rijkdom en reikwijdte te verkennen.

Waarom een combinatie van Yoga, meditatie en schilderen? Dit geeft een natuurlijke flow van losmaken, verbinden en creëren. En de tweede reden …  gewoon:  Marjan en René werken al jaren enthousiast samen !

Het weekend begint op vrijdag middag en we sluiten op zondagmiddag met een bierproeverij het weekend af.  De thema’s worden op elkaar, de omgeving en weersfactoren afgestemd tot een uitgebalanceerd geheel. Het concept programma vind je hieronder.

Het concept programma:

Vrijdagmiddag: wandel/schrijfmeditatie/schilderles

Vrijdagavond : rondleiding in het Abdij

Zaterdagochtend: yoga/schrijven/schilderen

Zaterdagmiddag: schilderen in de tuin bij goed weer (bij slecht weer schilderen we binnen)

Zaterdagavond: dansende yoga

Zondagochtend: yoga/schilderles

Na diner op zondagmiddag, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding en bierproeverij in de brouwerij van het abdij.

Wie zijn wij:

Marjan Heerkens is reeds 25 jaar een holistisch massagecoach, leraar in massagetechnieken en diverse yogastijlen. Zij wordt geboeid door hetgeen de mens beweegt en in beweging brengt. www.marjanheerkens.nl

René Beerendonk is gefascineerd door het werken met kleuren.  Hij verzorgt al jaren tal van workshops en cursussen op het gebied van Intuïtief – Abstract schilderen en Kleur beleven – Vivre les couleurs!. www.abstractschilderen.nl

Yoga en Intuitief schilderen
Kosten 

Kosten op basis eenpersoonskamer: €345

Dit weekend heb je een grote eenpersoonskamer met privé badkamer en toilet ter beschikking. De prijs is inclusief volpension , bedlinnen en dergelijke.

Wij zorgen ook voor yoga matjes en schilder materialen.

Mocht je even krap bij kas zitten, overleg dan met ons  de mogelijkheden om toch mee te doen.

Nog 2 plaatsen beschikbaar. Voor inschrijving ga naar contact