Vivre les couleurs

Workshop kleur beleven , welke kleur kiest jou!

zondag 15 oktober 2017 – Blauw
zondag  29 oktober 2017 – Beige
Zondag 10 december 2017 – Regenboog

Tijd: van 10.30 tot 16.30

De workshop Blauw: Kies je voor het ‘lichte’ blauw dat je naar buiten brengt, of voor een ‘diep’ blauw dat je naar binnen brengt?

De workshop Beige: Dat is een uitdaging! Eens in je leven! Stap over je vooroordelen heen en ontdek het verrassende potentieel van beeeeeeiiiiiige 🙂

De workshop Regenboog: Een vrolijke reis door de snoepwinkel van de regenboog!
Een leven zonder kleuren kunnen we ons niet voorstellen. Kleur heeft te maken met onze gevoelswereld.  Vergeet alles wat je weet van een kleur. Stel je open, zonder vooroordelen. Wat doet deze kleur met je? Wat zegt het over jou als je deze kleur kiest of misschien afwijst? We denken dat wijzelf kleuren kiezen, of zijn het de kleuren die ons kiezen! Probeer eens contact te maken met een kleur, die je afwijst! Misschien een heel nieuwe ervaring!

In deze workshop gaan we het hele spectrum van een kleur ervaren. S ‘morgens maken we via een aantal oefeningen contact met de specifieke kleur.  Na de lunch gaan met deze ervaringen aan de slag in een schilderwerk. In de werkbespreking gaan we uitgebreid in op de ervaringen van de dag.
Ik ben zelf in aanraking gekomen met de energieke kracht van de diverse kleuren via een opleiding bij Dick Meeldijk, die hier de laatste 25 jaar zijn levenswerk van heeft gemaakt.

Voor ieder die met lichtheid nieuwsgierig is naar het beleven van/ en het experimenteren met kleuren.

testimonia:

“Een ware eye-opener. Als kunstenaar dacht ik kleuren te kennen, maar het is een hele reis geworden vol ontdekkingen en verrassingen. Rene heeft ons er feilloos doorheen gegidst en heeft me hele andere kanten van mezelf laten zien. Het is niet ik die iets met kleur doe, maar het is de kleur die iets met mij doet.”- Andrea

“Je komt binnen in een kamer met een overweldigende kleurenpracht waarmee je jezelf op een speelse manier kunt verbinden. Rene biedt je een veilige en warme plek waar je erachter komt wat kleuren voor je betekenen. Wat zegt je kleurenkeuze over je? Waarom spreken sommige kleuren je zo aan en wijs je andere kleuren juist sterk af?

Ik ben anders over kleur gaan denken en heb veel stof tot nadenken gekregen. En ik heb een ontzettend leuke dag met leuke mensen gehad. ” – Theo

Intuïtief schilderen
Kosten
€ 75 / per losse dag incl. materiaal.

Incl. koffie, thee, frisdranken en alle materialen, gratis parkeren in de straat