Masterclass abstract schilderen

Masterclass abstract schilderen voor schilders met ervaring

Datum: zaterdag 9 december 2023
Tijd: van 13.00 tot ca.17.00

Compositie: de basis van je schilderij

Compositie: Meer plezier en een breder repertoire bij het abstract schilderen.

Heb jij soms ook het idee dat je dolgraag iets aan je manier van werken zou willen veranderen, of worstel je met een aantal technische vragen, of vind je dat je eigenlijk steeds hetzelfde soort werk maakt, dan is deze dag misschien iets voor jou.

Deze dag staat in het teken van compositie. Wat is de betekenis van compositie, wat is compositie eigenlijk, welke elementen zijn hierin bepalend, hoe kun je diverse valkuien vermijden.

Daarnaast bied deze dag voldoende ruimte om je werk en knelpunten met geestverwanten met gelijksoortige ervaring van gedachten te wisselen.

Door middel van een aantal oefeningen onderzoeken we de diverse aspecten van compositie en hoe we het karakter van het schilderij hierdoor kunnen sturen.

Deze dag werken we op papier, maar natuurlijk ben je vrij om een eigen doek mee te brengen. Graag even overleggen.

De bedoeling is dat je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je een aantal blokkades hebt opgeruimd en met een aantal frisse ideeën naar huis gaat.

Mocht deze formule je aanspreken dan is er misschien interesse nog vervolgsessies te organiseren over andere aspecten bv. Inspiratie en creativiteit, Proces van abstraheren, Intuïtie of Abstractie en dergelijke.

Your dream may come through!

Kosten

Hoe werkt het? Alle oefen materialen zijn aanwezig (papier, penselen en acryl verf).

Kosten € 70,-

 

Deze workshop richt zich op mensen met een aantal jaren schilder ervaring

Je eigen schilderij maken