Collages en Materie schilderen

Workshop Collage - Materie schilderen – Gemengde technieken

  • Datum: zaterdag 13 april 2024
  • Tijd: van 10.30 tot 16.30

Creativiteit en inspiratie

De workshop

De creatieve activiteit in optima forma. Ontdek het plezier van collages maken en/ of materie schilderen! Kies een van de twee of leef je uit met beide. Wees verbaasd over je eigen creativiteit!

Hierbij laten we ons inspireren door een thema, een kleur, een gevoel of een gebeurtenis of gewoon door de materialen die we ontdekken. We maken gebruik van tijdschriften, foto’s, muziekboeken, kranten, etc. Dit combineren we verder met verf, krijt en allerhande afval materialen.

In deze workshop gaan we experimenteren met gemengde technieken. Daarbij leer je hoe je in je schilderij allerlei materialen (karton, schors, draden, metaal, zand, etc.) kan toevoegen. We leggen veel nadruk op de compositie en het zelf verouderen van materialen. Van belang is ook de juiste kennis van de beschikbare hulpmaterialen zoals lijm, mediums, gels en diverse pasta’s.

Deze dag kun je volledig besteden aan het werken met materie, het maken van collages of beide technieken beoefenen.

Voor iedereen die het leuk vind vanuit zijn eigen creativiteit te experimenteren. Deze workshop is geschikt voor zowel mensen met als zonder schilder ervaring

Gemengde technieken bij Rene Beerendonk

Kosten

€ 85  incl. alle materialen (excl. doek, verkrijgbaar tegen kostprijs, voor cursisten gratis)
Incl. koffie, thee en frisdranken, parkeren gratis in de straat