Samen vieren

Teambuilding, groeps activiteit of familie uitje

  • Samen schilderen, een prachtige manier om eens andere facetten van elkaar te ontdekken.

Samen vieren

  • Groeps activiteit: Iets te vieren in het gezin? Een keer lekker samen schilderen met je familie of met vrienden.
  • Markeren van een mijlpaal: Een schilderactiviteit, creativiteit en diepgang om een nieuwe fase in te gaan. b.v. Nieuw project, afscheid, vrijgezellen middag, etc
  • Anders contact: Je collega eens anders leren kennen. Vaak werken we al jaren samen in eenzelfde team, maar gaat het contact niet dieper dan de technische uitwisseling van de job vereisten. Met de huidige stand van technische kantoor organisatie via internet en social media kunnen we ons werk bovendien van meerdere locaties of van thuis uit regelen. Denk bv aan mensen in commerciële afdelingen, die vaak op locatie bij de klant zijn of de mensen in de Thuiszorg. Daardoor is het ‘oog in oog’ contact met collega’s vaak tot een minimum beperkt. Een middag samen het schilder plezier ontdekken stimuleert de openheid en creativiteit.
  • Verdiepingsdag  teams: Vivre les couleurs! Iets laten zien van wie je werkelijk bent. Het samen delen van je dromen. Samen sterker worden door misschien iets van je kwetsbaarheid te laten zien aan je mede teamleden. Een dag anders doorbrengen rondom een gekozen thema. Opzet van de dag en kosten plaatje in overleg.
  • Samenwerkings processen: Een verhelderende en creatieve manier voor groepsdiscussies over proces verbetering en toekomstvisie in het bedrijf/ instelling rondom het samen werken aan een schilderij.

Kosten
Prijsindicatie: vanaf 300 euro per dagdeel (bij 4 personen in mijn atelier)
Prijzen en uitvoering verder in overleg. Neem vrijblijvend contact over alle mogelijkheden t.a.v. locatie, aantal personen, etc.

Rene beerendonk