Wie ik ben

Rene Beerendonk

Creativiteit en ontwikkeling

Al meer dan 30 jaar ben ik actief kunstenaar. Ik ben gedeeltelijk autodidact en heb via tal van cursussen kennis gemaakt met een diversiteit van schilder technieken en werkwijzen. Het interessantste was eigenlijk de ontmoeting met al die docenten, hun persoonlijke visie en personaliteit. Geleidelijk heb ik ontdekt dat het intuïtieve, abstracte schilderen voor mij de aangewezen werkwijze is. Vrij, ongebonden, authentiek met onbegrensde mogelijkheden en de spetterende kracht van de kleuren, geïnspireerd vanuit het gevoel. Dick Meeldijk is mijn gids op het gebied van ‘Kleuren beleven’, een unieke manier om contact te maken met de energie van de diverse kleuren.

Keramiek, raku, model boetseren, beeldhouwen in hout en steen en monumentale kunst hebben tot een verdere verdieping van de beeldende kunst geleid. In deze laatste  heb ik een opleiding Monumentale kunst gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk.

“Een passie voor Abstraheren. Een zoektocht naar vrijheid”

Op mijn persoonlijke ontwikkelingspad heb ik verder via een diversiteit van cursussen en workshops stukje bij beetje gebouwd aan de persoon die ik nu ben. Sommigen noemen dit de “Universiteit van het leven”.

Al deze ervaringen hebben mijn spirituele en gevoelskant verder verdiept en vormen de basis voor mijn intuïtieve cursussen.

Ik verzorg workshops individueel of in groepen.

Abstract schilderen
[ult_buttons btn_title=”Bekijk mijn Werk, ga naar de shop” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fabstractschilderen.nl%2Fwinkel%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f08013″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]