Ontdek jouw passie

Ontdek jouw passie

  • Individueel coaching traject van 3 sessies van ca. 2 uur

  • Datum en tijd op afspraak

Een kompas voor jouw reis

Ontdek je passie middels creatieve coaching!
Tijdens mijn spirituele ontwikkelingspad ben ik in aanraking gekomen met een verrassend eenvoudige en effectieve methode om er achter te komen wat mijn passie in het leven is. Graag wil ik dit verder doorgeven aan ieder die op zoek is naar zijn of haar passie in het leven!

Herken je bij jezelf ook in dat gevoel van, wat wil ik in mijn leven, wat zijn mijn behoeftes, en die eeuwige twijfel welke richting zal ik kiezen? Dan is deze benadering mogelijk een oplossing. Een interessante en effectieve manier om je primaire behoeftes in jouw leven in kaart te brengen. Geen zeurende of zwevende benadering, maar 3 doelgerichte sessies van ca. 2 uur en je krijgt het gevoel dat je weer vol in het leven staat! En natuurlijk met een actieplan! Sorry, zonder actieplan blijf je ronddraaien.

Op mijn spirituele ontwikkelingspad heb ik zelf kennis gemaakt met een veelheid van ervaringen o.a. Haptonomie, NPR, Avatar, Mindfulness, Intuïtieve ontwikkeling, Osho meditaties en Biodanza.

Abstractschilderen

Aanpak en Kosten
Omdat ik deze ervaring graag wil doorgeven vraag ik slechts een kleine vergoeding van 60 euro per sessie.

Aanpak
3 sessies van ca. 2 uur:
1. Intake en uittekenen van je levenslijn tot op heden.
2. Waar wordt je blij van, wat doet je ogen twinkelen
3. Wat zijn je kwaliteiten en opstellen creatief stappenplan